Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa147 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    Дам дизела върви на ниските ама тва щото е пълна инжекция - моното и карборатора и при ниските теглат питал съм много хора викат инжекционите при обороти върват иначе си требва чип . Съгласен съм с тебе за вървежа на алфата
    Много се радвам че сме на едно мнение...ти си първия който кара бензин и се съгласява с моите приказки..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
      Много се радвам че сме на едно мнение...ти си първия който кара бензин и се съгласява с моите приказки..

То и аз съм карал дизел за тва батка Мазда 6 2.0 ЦДИ 120 коня тя малко повече върви от алфата от 1.9 говорим лепиме модела и беше 2005 и на 59 000 хилки реални нема да казвам каква резачка е повече от бензина вървеше съпер оня инструктора разправаше че била по добра от бензиновата по добри показатели вадела за тва е така ИМА ДИЗЕЛ И ДИЗЕЛ И БЕНЗИН И БЕНЗИН
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Аз преди да се кача на 166-цата си бях казал-дизел нее,уууааа,като търсих 166,специално гледах за дизел,защото ми се стори по-добра алтернатива на 2.0 тс-а,оттогава 2,4 жтд просто ми легна на сърцето,няма такъв мотор,изключителен,сега си имам една мечта 159 ти пакет 2,4жтд или 1.8 тб
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Аз преди да се кача на 166-цата си бях казал-дизел нее,уууааа,като търсих 166,специално гледах за дизел,защото ми се стори по-добра алтернатива на 2.0 тс-а,оттогава 2,4 жтд просто ми легна на сърцето,няма такъв мотор,изключителен,сега си имам една мечта 159 ти пакет 2,4жтд или 1.8 тб
          200 коня за дизел си е направо самолет аз съм се возил в Ц 250 турбодизен 150 коня на мерцедес бате след 3000 оборота се включва турбото и лепи аз си представям мултиджета 200 коня аз го гледах в Ю туб как ускорява се едно аз съм спрял с мойта нищо че съм безнзин
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

Веднъж ми падна да карам след една 159 1.9 жтд м по бул.България след НДК,посока бояна,аз бях с 155-цата 1.8 ,тоя кат настъпи да изпреварва,дори не изпуши,само се изтреля напред,а аз от 4-та на 3-та,3500-4500 об.,галина бланка-бълбук бълбук.....
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

бих искал да попитам някои слагал ли е кастрол на 147jtd m-jet и какви впечатлениа има мерси .
              147jtd 1.9 16v 140hp
              E36-150hp

Comment

Слагай маслата на селения и тези които те произвеждат аз с кола над 100 000 и съм с 5 В 40 до са 200 грама е изхарчила минал съм 4000

Ramstein - Benzin

Comment

Човека пита за Кастрол на 147-ца,а не ти какво масло слагаш.
                  И стига с това робуване на една марка,Селения та Селения.
                  Има и други марки на пазара!
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Ми попринцип заводското си е най - добро Кастрола не е лош ама дали е кастрол е отделен въпрос имам много приатели които се оплакват

Ramstein - Benzin

Comment

несъм сигурен дали селенията е по- добро масло от кастрола.това че алфа имат
                      някав договор със селения не значи ,че е най най нали ако аз греша извинявай ,но не мисля
                      147jtd 1.9 16v 140hp
                      E36-150hp

Comment

алфа имат
                        някав договор със селения
                        Съгласен съм с горното мнение.
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Кастрол е най-добрият производител на масла в момента според мене. Незнам дали ИТ ДВГ се чувстват по-добре с Селенията или с Кастрола, ама проблема е че до нас достигат само тубите от кастрол, но не и маслото

Comment

Като има фабрики за масла на Балканите как да достига оригинала то и оригинала е скъп .....

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              аз карам само с кастрол
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

а и нещо друго знаете ли на колко километра се сменя ангрена.ремък за прав път.имам книга но ми пи6е на друг език.а за кастрола няма спор че е добро,ми за6то не се разпитате някои да ви го внесе.
                                147jtd 1.9 16v 140hp
                                E36-150hp

Comment

Working...
                                X